Konnetlaantje 28, 1435 HW Rijsenhout

Ons Bedrijf

rvs Haanstaal: oog voor klanten en kwaliteit

RVS Haanstaal is een roestvaststaal verwerkingsbedrijf in Rijsenhout en levert roestvast stalen half- en eindfabricaten aan de zakelijke en particuliere markt. In 1994 werd het bedrijf opgericht door Bart de Haan. In de loop der jaren stond het bedrijf niet stil. Allesbehalve! Het groeide uit tot een middelgrote onderneming met inmiddels 10 medewerkers en een ultramodern machinepark.

Sinds 2017 is onder een nieuwe eigenaar deze groei voortgezet. Meer capaciteit op zowel de werkvloer als in het kantoor zorgt ervoor dat rvs Haanstaal u nog beter van dienst kan zijn. Zo beschikken wij over geavanceerde 3D software om uw tekeningen uit te lezen en te verwerken. Ook engineering behoort tot onze mogelijkheden.

Ultramoderne machines en groot magazijn

Door de toenemende vraag naar roestvaststaal op maat, verhuisde rvs Haanstaal in het voorjaar van 2010 naar een ruimer bedrijfspand in Rijsenhout met een werkoppervlakte van ruim 700 vierkante meter. Daar is het mogelijk om de toenemende logistiek en voorraad het hoofd te bieden. Vooral dat laatste is belangrijk voor rvs Haanstaal, want door de korte levertijden die het bedrijf blijft garanderen, is een groot magazijn met een ruime voorraad RVS producten noodzakelijk.

RVS leverancier voor RVS op maat

rvs Haanstaal is een leverancier die producten van RVS op maat kan maken en leveren volgens klant specificaties. Klanten leveren hun plannen of complete concepten aan en in overleg met de vakkundige medewerkers van rvs Haanstaal worden ideeën vervolgens tot werkelijkheid gemaakt.

Meer dan 20 jaar ervaring om voor u een kwalitatief product te produceren!

Wat rvs Haanstaal belangrijk vindt?

  • RVS leverancier zijn met oog voor klanten en kwaliteit
  • Samen tot geweldige oplossingen komen
  • Zelfs de lastigste ideeën kunnen verwezenlijken
  • Snelle en zorgvuldige service
  • Goede kwaliteit roestvast staal tegen een goede prijs

Wilt u meer weten over RVS Haanstaal? Een offerte aanvragen of plannen bespreken? Neem dan vrijblijvend contact op.